Reparatie en onderhoud

Bij autobedrijf van Huffelen is uw auto en auto onderhoud in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt hierbij niet uit of u ons de zorg voor een onderhoudsbeurt van een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt. U bent van harte welkom voor een reparatie of het verhelpen van een storing en uw preventieve onderhoudsbeurten (groot of klein). Al meer dan 45 jaar de specialist in Heerde voor al uw auto onderhoud.

 

Een onderhoudsbeurt in Heerde, maar met de steun van Bosch

De autobedrijven van Bosch Car Service kunnen dagelijks rekenen op de steun van Bosch, de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP. Door samen te werken met alle grote autofabrikanten, heeft Bosch alles in huis om elk autobedrijf van Bosch Car Service perfect te ondersteunen. Autobedrijf van Huffelen in Heerde beschikt daarom over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt en reparatie aan uw auto.

 

Kennis op hoog niveau

De kennis van de autobedrijven van Bosch Car Service staat in de autobranche hoog aangeschreven. Dat komt doordat Bosch zijn autobedrijven voortdurend stimuleert om zichzelf te verbeteren. Dat gebeurt op vele manieren:

 

  • minimaal vier keer per jaar een update van de KTS-testapparatuur van Bosch;
  • Bosch ESI, de digitale voertuigtechnische informatiebron voor alle autobedrijven van Bosch Car Service;
  • een speciaal forum waarop de autobedrijven hun kennis, reparatie-ervaringen en tips kunnen delen;
  • minimaal zes cursussen per jaar voor elk aangesloten autobedrijf. Bosch biedt een grote diversiteit aan trainingen.

 

Uw fabrieksgarantie blijft geldig

Bosch Car Service gebruikt alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitsonderdelen. Daardoor blijft uw fabrieksgarantie gewoon geldig. Uw nieuwe auto kunt u daarom met een gerust hart door ons in onderhoud laten nemen. Of het nu gaat om uw privéauto of een zakelijk gereden (lease)auto, ze zijn allebei even welkom.

 

Objectief advies

Bosch Car Service is niet merkgebonden. U krijgt daarom altijd objectief advies , zowel tijdens de aankoop van een auto als bij het onderhoud ervan.

 

Schade aan uw auto?

Heeft u schade aan uw auto? Ook dan helpen wij u graag verder. Wij hebben uitstekende contacten met gerenommeerde schadeherstelbedrijven.