Wie zijn wij?

Een betrouwbaar adres op het gebied van auto's!

 

In ons familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring, is persoonlijke service geen extra, maar een vanzelfsprekendheid en staat u als klant altijd centraal. Als aangesloten Bosch Car Service autobedrijf in Heerde ontvangen wij van Bosch, de grootste toeleverancier in de automobielindustrie, ondersteuning op het gebied van techniek, marketing en kwaliteitsbeheer.

 

Full-service bij Automobielbedrijf van Huffelen in Heerde

U en uw auto staan centraal binnen ons automobielbedrijf. Om u te ontzorgen, bieden wij dan ook een compleet pakket aan diensten aan. En altijd tegen de scherpst mogelijke tarieven.

 

Occasions Heerde

Bent u op zoek naar een occasion in Heerde, Epe, Wapenveld of Wezep? Bekijk dan eens ons aanbod aan tweedehands auto’s. Het aanbod aan occasions Heerde beslaat alle gangbare merken, waarbij occasions van Ford onze specialiteit zijn. Staat uw gewenste tweedehands auto er niet tussen? Geen probleem. Dennis van Huffelen gaat graag voor u op zoek naar de occasion die u wenst. Als autobedrijf zijn wij aangesloten bij de BOVAG. Op ons aanbod aan occasions Heerde is dan ook de BOVAG-garantie van toepassing.

 

Bekijk direct ons aanbod aan occasions in Heerde
 

Liever een nieuwe auto?

Rijdt u liever in een nieuwe auto? Ook dan staan wij voor u klaar. Wij regelen de aankoop van uw nieuwe auto van A-tot-Z voor u. 

 

Gedegen onderhoud 

Uw auto of occasion heeft regelmatig onderhoud nodig om niet tegen vervelende verrassingen aan te lopen. Niet alleen verlengt u de levensduur van uw auto, ook helpt het u om kosten te besparen. Ons team zeer ervaren automonteurs staat voor u klaar bij:

 

Blijkt tijdens de werkzaamheden dat er grote zaken aan vervanging onderhevig zijn, dan nemen wij van te voren eerst contact met u op.

 

Heeft u schade aan uw auto? Ook dan helpen wij u graag verder. Wij hebben uitstekende contacten met gerenommeerde schadeherstelbedrijven.

 

Waarom kiezen voor Autobedrijf van Huffelen in Heerde?

  1. Betrokken, betrouwbare & persoonlijke dienstverlening.
  2. Al meer dan 45 jaar ervaring en een goede reputatie in de wijde omtrek van Heerde.
  3. Complete dienstverlening van A-tot-Z, wij doen alles voor uw auto!

 

Wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact op met autobedrijf van Huffelen in Heerde.